Koe Split sähköskootterilla

Sähköistä Kroatian lomareissu vuokraamalla sähköskootteri. Koe mitä Splitillä on tarjottavanaan aivan uudesta näkökulmasta, ja saat varmasti unohtumattomia kokemuksia. Kotiin palatessa sinulla on monta tarinaa kerrottavana kavereillesi.

Vuokraaminen on helppoa ja turvallista

Splitissä ja muuallakin Kroatiassa sähköskootterin vuokraaminen on helppoa ja turvallista. Vuokraamisen yhteydessä vuokraamon henkilökunta opastaa miten sähköskootteria käytetään. Sähköskootterilla ajamisen perusteet oppii kymmenessä minuutissa, sillä liikkuvia osia on hyvin vähän: Start-nappi, kaasu, jarru ja ohjaustanko.

Voit hoitaa sähköskootterin varaamisen netin kautta kätevästi. Mennessäsi noutamaan sähköskootteria kannattaa käyttää hyväkseen vuokraamon henkilökunnan paikallista tietoutta. Vuokraamoista saat parhaat vinkit minne sähköskootterilla kannattaa mennä ajelemaan, ja minne paikkoihin pääsee vain sähköskootterilla.

katukivetys
katukivetys

Sähköskootteri tietopaketti

  • Sähköskootterilla ajaminen sopii kenelle vain perusterveelle ihmiselle
  • Useimmiten voit kokeilla ajamista etukäteen ja hintaan kuuluu lyhyt opastus
  • Voit ajaa kaduilla, jalkakäytävällä
  • Kroatian vuokrattavat sähköskootterit ovat vakuutettuja
  • Sähköskootterit ovat ympäristöystävällisiä

Sähköskootterien hinnat alkavat 2€ per tunti. Latauksen vähetessä, voit mennä kahvilaan muutamaksi tunniksi, ja jättää sähköskootterin latautumaan sillä aikaa. Sitten olet taas valmis uusiin kokemuksiin sähköskootterilla.

Mitä tarvitset sähköskootterin vuokraamiseen?

Vuokrataksesi sähköskootterin sinun tulee olla vähintään 16 vuotias. Tarvitset passin tai valokuvallisen henkilökortin. Usein vuokraus vaatii myös jonkinlaisen rahapantin. Sähköskootteria ei myöskään vuokrata alkoholin vaikutuksen alaisena olevalle, ja alkoholia ei myöskään saa käyttää ajaessa.

Näiden rajoitteiden lisäksi sähköskootterin vuokraajan tarvitsee rutkasti seikkailumieltä ja intoa kokeilla uusia asioita. Sähköskootteri on loistava tapa kokea enemmän Splitissä. Koet varmasti erilaisia asioita kuin pelkästään julkisilla tai kävellen. Autolla ei myöskään pääse kaikkiin paikkoihin, mihin sähköskootterilla pääsee helposti.

Moni on Kroatiassa ensin kokeillut sähköskootteria ja innostunut sähköskootterilla ajamisesta erittäin paljon. Jos sinulla sattuu Splitin lomalla jäämään sähköskootteri-into päälle, voit tilata sähköskootterin kotiisi edullisesti ja luotettavasti onegear.fi sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *