Näin saat Suomen tv-kanavat näkymään Kroatiassa

Ruutu, Katsomo, Yle Areena

Kroatiassakin tulee ikävä suomalaisia tv-ohjelmia

Kroatia on erittäin suosittu matkakohde suomalaisten keskuudessa. Mahtavat turkoosista vesistään tunnetut rannat, aurinkoinen ilmasto ja mukava ilmapiiri tekevät Kroatiasta täydellisen lomakohteen, ja jopa monille ulkosuomalaiselle unelmakodin.

Kuten muuallakin maailmalla, myös Kroatiassa tulee suomalainen kaipaamaan jotain Suomesta.

Yleisiä asioita, mitä kotimaasta kaivataan lomalla ja varsinkin ulkomailla asuessa:

  • Kotimainen ruoka
  • Suomen tv-ohjelmat
  • Suomen kielen kuuleminen ja puhuminen
  • Tutut tavat

Useita näistä asiaoista on vaikea tuoda ulkomaille, mutta Suomen tv-kanavat saat yllättävän helposti näkymään myös Kroatiassa ja muualla maailmassa.

Suomen tv-kanavien katselemiseen netissä tarvitset VPN-yhteyden

Suomen kaikki netissä toimivat tv-kanavat ovat estäneet suurimman osan ohjelmistostaan ulkomailla. Tämä tarkoittaa, että et näe Yle Areenaa, Katsomoa tai Ruutua ulkomailla.

Useat VPN-yhteydet toimivat Katsomon kanssa, mutta halutessasi oikeasti toimivan yhteyden, millä voit avata Areenan ja Ruudunkin, tulee sinun valita yksi harvoista erittäin hyvin asiansa osaavista palveluista.

Onneksi Suomesta löytyy loistava verkkosivusto VPN-SUOMI.fi, joka testaa VPN-palvelut säännöllisesti.

Fincro suositus: Valitse testatusti paras VPN, yhdistä VPN Suomen sijaintiin ja katsele suomalaisia tv-kanavia sujuvasti netissä myös ulkomailla.

Hauska fakta: Suosituin suomalainen tv-sarja, jota ulkomailta halutaan katsella on Salatut Elämät.

Tätä et varmasti tiennyt: VPN-yhteyttä voit käyttää myös Suomessa ulkomaan kanavien katseluun. Näet esimerkiksi Formula 1 lähetykset ja Mestarien Liigan ottelut ilmaiseksi netistä. Voit myös katsella USA:n Netflix tarjontaa, missä on tuhansia sarjoja ja elokuvia enemmän valikoimassa, kuin Suomessa. Voit myös katsella Netflixin Suomi valikoimaa Kroatiasta käsin. Oikealla sijainnillasi ei enää ole maarajoitusten kannalta väliä, kun käytössäsi on yksi parhaista VPN-yhteyksistä, kuten esimerkiksi CyberGhost VPN.

VPN on helppo ja turvallinen ratkaisu

VPN-ohjelman avulla voit vaihtaa virtuaalisen sijaintisi Suomeen. VPN suojaa myös verkon selaamiseen käyttämäsi laitteen internet-yhteyden. Samalla saat siis suojan esimerkiksi ulkomailla avoimissa wifi-verkoissa usein tapahtuvia identiteettivarkauksia vastaan. VPN turvaa verkkomaksut ja estää verkossa tapahtuvan haitallisen seurannan, samalla salaten kaikilta oikean ip-osoitteesi ja sijaintisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *